Een nieuwe directeur in VBS De Boomgaard

De selectieprocedure voor een nieuwe directeur in uw school De Boomgaard is ten einde. Vanaf  1 april zal Pascal Michiels de functie van directeur Peter Peters overnemen. Hieronder stelt hij zich alvast even kort voor.

Ik ruil vanaf 1 april mijn huidige job als leerkracht en beleidsmedewerker in GBS De Herik in Henis (Tongeren) in voor een nieuwe uitdaging in VBS De Boomgaard in Bommershoven. Ik wil graag op enthousiaste en creatieve wijze verder bouwen aan de stevige fundamenten van deze dynamische en warme dorpsschool. Kortom, een tweede thuis waar iedereen zich goed voelt en maximale leerkansen krijgt. Op 11 april verwelkom ik iedereen graag aan de schoolpoort. Ik kijk alvast uit naar een fijne, positieve en open samenwerking. Aarzel niet om mij aan te spreken of binnen te springen op het bureau. Mijn deur staat open voor iedereen.

Met warme groeten,

meester Pascal
0b59d93Logo