Bosklassen: Dag 1

Hallo allemaal,

Onze eerste dag van de bosklassen zit er al op… En oh, wat was het leuk! Hieronder een kort verslagje van de voorbije dag ๐Ÿ™‚

Vanmorgen begonnen we ons spannende avontuur met de busreis. Samen met de juffen en leerlingen van de school VBS Het Appelmanneke in Hoepertingen, reden weย naar Xhoris. Rond 10.00 uur kwamen we aan in ons vakantieverblijfje ๐Ÿ™‚ We maakten een verkennende wandeling in de buurt, die we afsloten met een tof moment op de plaatselijke speeltuin!

Daarna was het al tijd voor het middagmaal: heerlijke gevulde pasta met kip of tomaat. Met onze rond gegeten buikjes maakten we ons klaar voor het superleuke piratenspel. Als echte piraten moesten we diamanten stelen in de kampen van onze tegenstanders, maar natuurlijk moesten we eerst zelf een kamp bouwen en een vlag schilderen. Kijk zeker eens naar de foto’s om de resultaten te bewonderen!

Na het piratenspel mochten we in het zwembad een frisse duik nemen. Dat was erg verfrissend, want amai, hier is het warm ๐Ÿ™‚ Daarna was het alweer tijd voor het avondmaal. Als voorgerechtje kregen we lekkere wortelsoep, hmmm! Nadien stond er cordon bleu met patatjes en groentjes op het menu. Heerlijk! Als afsluiter kregen we nog een ijsje.

We sloten onze eerste avond af met een filmavond in pyjama. De juffen hadden ook een verrassing voor ons… chips en cola! Moe maar voldaan zochten we onze bedjes op en vielen de oogjes toe. Slaapwel iedereen!