Wondere natuur: het Wondere Waterparadijs

De eerste twee dagen van het nieuwe schooljaar zitten er al op. Het waren twee leuke dagen, waarop we elkaar en onze nieuwe juffen en meesters wat beter leerden kennen.

Zoals jullie waarschijnlijk al hadden gehoord, is ons jaarthema ‘Wondere natuur’. Doorheen het schooljaar zullen er geregeld leuke activiteiten rond dit thema (sprookjes en natuur) aan bod komen.

Op vrijdagnamiddag stond er een eerste superleuke activiteit op het programma: het Wondere Waterparadijs. Samen met de juf en klasgenootjes deden we allerlei leuke spelletjes met water. A.d.h.v. een doorschuifsysteem was er tijd voor zes leuke opdrachten. De ‘glibberbaan’ vonden we het tofst, maar ook het estafettespel en het blotevoetenpad waren super!

Ook de kleutertjes konden wat genieten van het water. Heel wat kinderen brachten spulletjes mee om in het water te spelen of brachten bellenblazers mee. Wat een plezier!

Rond 15.00 uur werd alles netjes opgeruimd en konden we nog wat opdrogen 🙂 Het was een superfijne dag en een toffe start van het nieuwe schooljaar!