Vaderdag in K2

Deze keer was het tijd om de papa’s te verwennen. We waren de afgelopen 2 weken druk in de weer. Onze superpapa’s tekenen, poseren voor de camera, het superman logo omtrekken en inkleuren, een versje inoefenen… . We hebben hard gewerkt maar het resultaat mocht er zijn. Ook hebben we over huizen en bouwen geleerd. We brachten elk een foto van ons huis mee en vergeleken hoe onze huizen eruit zagen. Elk huis heeft ook een huisnummer. Ken ik mijn huisnummer al? Met blokken een toren nabouwen dat konden we erg goed, dat kun je goed zien op de foto’s.

Hoe wordt een huisje gebouwd? Eerst heb je bakstenen, zand en cement nodig wat doe je dan? We hebben de 6 prentjes in de juiste volgorde geplakt.
In de poppenhoek kwam een huisje gemaakt van een kartonnen doos, oeps huisje stuk? Samen herstellen we ons huisje. Hoeveel kindjes passen in het huisje? Durf ik in het donker zitten? Wat was dat gezellig!

Len bracht foto’s mee van een kraan en vertelde hier vol lof over. Tijd om ook een werkmachine te versieren. De juf bracht ook zand mee waar we met verschillende werkmachines in mochten spelen. Met echt werkmateriaal mochten we nagels in een plaat timmeren. Er waren niet enkel echte timmerjongens maar ook sterke timmermeisjes in onze klas.