Update van het 5de leerjaar

Tweede update van het vijfde leerjaar.

Na de herfstvakantie vlogen we er meteen terug in.  Met veel passie organiseerden we een tentoonstelling voor onze grootouders.  We toonden de kunstwerken van Van Gogh, lieten een filmpje over zijn leven zien, organiseerden een quiz- en puzzelmoment en sloten deze activiteit af met een liedje en een kleine attentie voor de aanwezigen.

Tijdens de wiskundeles hadden we het over de vlakke figuren en sloten deze les af met het maken van tangrammen.

December is een feestmaand! Deze startte met een bezoek van de Sint en zijn knecht aan onze klas.  We zongen voor hem een Frans Sintliedje.  De goede man was aardig onder de indruk van ons talent.

De Sint was nog maar net terug naar Spanje en het werd hoog tijd om aan het volgende feest te denken…  We knutselden tijdens de technieklessen een kerststal, Liselot liet haar knutseltalent zien en hielp ons met het maken van een papieren kerstster en … we gingen op uitstap in Bommershoven…  Bij Vic en Mia mochten we de kersttafereeltjes gaan bewonderen.

Tot slot mochten we ook genieten van het schrijftalent van Anabelle.  Ze deelde met ons haar verhaal waar ze al enige tijd aan werkt!  Super!  Een echte auteur in wording.

Update foto’s