Nieuwsbrief november

Beste ouders,

 

Hopelijk heeft iedereen genoten van een kleurrijke herfstvakantie? Een periode met leuke activiteiten ligt in het verschiet. Denken we aan onze Wondere Sintwandeling of de intrede van Sinterklaas op school.

Wie gebruik maakt van onze voor- en naschoolse kinderopvang zal gaan merken dat er vanaf deze maand, enkele nieuwigheden zijn. We werken voortaan ook digitaal voor het ingeven van de aanwezigheden in de opvang. Concreet betekent dit dat de factuur die u ontvangt er wat anders zal uitzien en dat jullie per dag, een gedetailleerd overzicht gaan hebben van de aanwezigheden van uw kind(eren). Voorheen ontving u één factuur met een algemeen totaal voor alle kinderen uit het gezin. Nu ontvangt u een factuur voor ieder kind individueel. Iedere factuur bevat een gestructureerde mededeling. Gelieve deze te gebruiken bij het betalen van de factuur. Voor het boekjaar 2017, zal u nog een fiscaal attest ontvangen per gezinsoudste. Dit fiscaal attest bezorgen we u in de maand maart of april. Het volgende fiscaal attest (boekjaar 2018), zal vanaf dan ook individueel per kind zijn.

Het is hierdoor niet meer mogelijk om rekeningen te splitsen voor gescheiden ouders. We kunnen indien gewenst, wel 2 exemplaren van een factuur meegeven. We vragen dat één persoon de factuur in zijn geheel betaalt en dat jullie met mekaar de nodige regelingen treffen. Er kan voor het boekjaar 2018 ook maar één fiscaal attest meer gemaakt worden. 

Wie vragen heeft, mag zich steeds wenden tot Mr Pascal.

De bouw van onze nieuwe klassen verloopt volgens planning. We starten binnenkort met de binnenafwerking. Het is nog steeds mogelijk om bakstenen te sponsoren via een renteloze lening. De Boomgaard bouwt is alvast een groot succes. Hartelijk dank! Tenslotte zou ik graag willen afsluiten met het verwelkomen van onze nieuwe instappers op school. Welkom Kobe, Liva, Lucas & Otis. We hopen dat de kleuters en hun ouders zich snel thuis voelen bij ons op school.

Met kleurrijke herfstgroeten,

Meester Pascal en het leerkrachtenteam

 

Oudercontact kleuters

Op maandag 13 en maandag 20 november is er een eerste oudercontact voor alle kleuters.  Een uitnodiging voor dit oudercontact hebben jullie reeds ontvangen.

Zwemmen:

07.11 3&5/ 6
14.11 2/4
21.11 3&5/ 6
28.11 2/4 

Wondere Sintwandeling

Op 25 november verwelkomen we iedereen op onze Wondere Sintwandeling. Er zijn enkel nog voorverkoopkaarten voor de wandeling vanaf 18:00 uur verkrijgbaar. Vergeet geen zaklamp mee te brengen en allemaal een fluovestje te dragen.

Andere activiteiten:

  • Woensdagnamiddag 22 november 2017: SVS Trefbal
  • Donderdag 23 november 2017 om 19.30 uur: Infoavond ouders 6de in zaal Nieuwland Borgloon