Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief: december 2016

 

Beste ouders,

 

Afgelopen donderdag was een spannende dag voor onze leerlingen. Sint en zijn Pieten brachten immers een bezoek aan onze school. Er weerklonken liedjes, dansjes, versjes in de turnzaal. De lieve Sint had voor ieder kind wat lekkers bij. Misschien komt hij vanavond wel even terug?

Naast het bezoek van de Sint en tussen het harde school- en toetsenwerk door, zullen de klassen het gezellig maken in in hun klas met een kerstboom, lichtjes, …..

Daarnaast wensen we iedereen te bedanken voor de grote opkomst tijdens onze Wonderwandeling en de fijne reacties na afloop.

Het is nog steeds mogelijk om onze wonderlijke kalenders aan te kopen als leuk eindejaarsgeschenk. Ze zijn nog verkrijgbaar op het secretariaat zolang de voorraad strekt.

Op donderdag 22 december worden de rapporten van de lagere school meegegeven. De oudercontacten voor dit rapport vinden plaats in de eerste schoolweek van januari 2017. Een inschrijvingsstrook wordt met het rapport meegegeven.

Tenslotte wensen we graag iedereen een fijne periode van feesten, samenzijn, solidariteit, vriendschap en samenhorigheid!.

 

Met warme groeten,

Meester Pascal en het leerkrachtenteam

 

afbeelding-2

Activiteiten

  • Do 22/12/2016: Schaatsen 4,5 en 6 (in reservatie)
  • Zaterdag 24/12/2016 tot en met zondag 8/01/2017: kerstvakantie
  • Za 28/01/2017: Glitter & Glamourparty oudercomité 

Zwemmen

  • 12.16: zwemmen voor 2de en 5de lj.
  • 12.16: zwemmen voor 4de en 6de lj.
  • 12.16: zwemmen voor 2de en 3de lj.

Ophalingen kledij & voeding t.v.v. ’t Vincentje

In samenwerking met de Rotary van Borgloon organiseren we tot aan de kerstvakantie een ophaling van kledij en voeding. Gelieve de kledij in zakken te steken. De ophaalbox vinden jullie onder het afdak aan de voorzijde van de speelplaats. Alvast bedankt voor jullie warme steun.