Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief: April 2016

 

Beste ouders,

Hoera! De lente is weer in het land. En samen met een lentewindje komt in onze school ook een nieuwe directeur zijn intrede doen! We wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe taak. Deze functie zal hij vol goede moed aanvangen op 11 april, de start van het laatste trimester van dit schooljaar.

Zoals jullie al gemerkt hebben, nemen we deel aan de K3-actie van Bebat. We brengen heel veel afgedankte batterijen voor huishoudelijk gebruik mee naar school. En misschien … komt K3 dan voor ons een optreden verzorgen! Daarom moeten we ervoor zorgen dat we héééél veel batterijen hebben, zodat we kans maken op die leuke hoofdprijs! Deze actie start op 21 maart en loopt tot 20 mei.

Graag even jullie aandacht voor het brengen en halen van de kinderen. In de buurt van onze school is er voldoende ruimte om de auto te parkeren en de kinderen op een veilige manier naar school te begeleiden. Gelieve van deze mogelijkheden gebruik te maken, zodat wij geen onveilige situaties creëren aan de schoolpoort. Het is net omwille van de veiligheid dat de nieuwe ingang werd gemaakt.

Nog een heel aangenaam gebeuren in de maand april is het feit dat de leerlingen van 5 en 6 op zeeklassen gaan van 18 tot 22 april. We wensen hen een zeer leerrijke en aangename periode toe! Hopelijk is het zonnetje van de partij!

Zwemdata
– 12 april: 4de, 5de en 6de leerjaar
– 19 april: 1ste en 3de leerjaar
– 26 april: K3 en 3de leerjaar

Belangrijke activiteiten deze maand zijn:
13 april: SVS-activiteit (trefbal) voor het 3de en 4de leerjaar in de sporthal te Borgloon
15 april: Meester op de Fiets voor het 4de, 5de en 6de leerjaar (fiets meebrengen!)
van 18 tot 22 april: Zeeklassen voor het 5de en 6de leerjaar
– 20 april: SVS-activiteit (atletiek) voor het 3de en 4de leerjaar in de sporthal te Borgloon

 

Houd zaterdag 21 mei zeker vrij, want dan gaat onze jaarlijkse BBQ door. Je kan je vanaf nu al inschrijven!

 

Team van ‘VBS De Boomgaard’