Kersenklas: Overnachten in school

Om het schooljaar af te sluiten op een leuke manier telden we af naar de meest spannende gebeurtenis “ een nachtje logeren op school “?
Gisterenavond kwamen we heel enthousiast gepakt en gezakt weer naar school met koffers en matrassen die een plekje kregen in de turnzaal, gezellig met z’n allen dicht naast mekaar?
Afscheid nemen viel best mee…mama’s en papa’s waarschijnlijk met een klein hartje❣️ weer naar huis.
Terwijl sommige juffen onze maaltijd bereidden beleefden we veel pret op de speelweide…de school voor ons alleen, wat een luxe!
Onze maagjes begonnen te grollen en we mochten aan tafel voor een heerlijke spaghetti?.
Onze wensen werden vervuld…alleen sliertjes, alleen saus, sliertjes en saus en kaas , dus alles erop en eraan….alleen sliertjes en kaas…jaja …Ingewikkeld soms?
Dan tijd voor Pippi Langkous op het grote scherm, we waanden ons in de bioscoop…geen popcorn maar wel een ijsje met bollekes?….Jamie.
Daarna nog een plasje maken? om dan in onze slaapzak te kruipen.. nog een nachtzoentje van de juffen?…onze knuffel in de armen…snaveltjes toe? en dan in slaap doezelen op rustgevende muziek? terwijl een lampje? bleef branden
S’morgens vroeg uit de veren om onze snoetjes te wassen en tandjes  te poetsen. Dan weer aanschuiven aan de ontbijttafel waar we verwend werden met heerlijke fruitsla????chocoboterhammekes?….en fruitsap.
We keken er naar uit om onze mama’s en papa’s ??‍♂️?‍♀️te verwelkomen en onze ervaringen te vertellen.
Een belevenis om nooit meer te vergeten????