Het einde van het schooljaar in zicht… in K2

De laatste weken van het schooljaar zijn voorbij gevlogen. We hebben nog allerlei leuke dingen gedaan. Zo kwamen we op dinsdag 17 juni als rode duivel naar school, iedereen deed mee wat was dat leuk!

Volgend schooljaar zullen we met een kleuter meer zijn, Louise Marie kwam al een dag bij ons in de klas om kennis te maken.

Er waren nog verschillende jarigen deze maand zo trakteerden Julius, Anneke, Febe, Hanne, Kaçper en Lanno met allerlei lekkers. Bedankt hiervoor en proficiat met jullie verjaardag!

Tijdens de laatste week kwam konijntje Dax op verzoek nog eens naar de klas.
Dat de kleuters helpende handjes hebben dat was duidelijk, speelgoed afwassen en natuurlijk ook wat spetteren met water dat deden ze erg graag.

Samen met de juf maakte we popcorn. Mais in ons popcornmachine, even wachten en …. pof, pof, pof! We maken de klas donker, zetten de stoeltjes klaar, starten de film en met een bakje popcorn kan onze cinema namiddag niet meer stuk.

Iedereen mocht op donderdag 26 juni speelgoed van thuis mee brengen. Poppen, spelletjes, auto’s, ballen, puzzels, boeken, knuffels…. Wat hadden we veel speelgoed meegebracht.

Het schooljaar zit er al weer op, nu is het tijd voor een welverdiende zomervakantie.
Geniet ervan!