De maand maart in het 5de leerjaar

Hier zijn we weer met een korte terugblik op de maand maart. 🙂

In het begin van de maand gingen we met de bus naar de sporthal van Borgloon, waar we kennis maakten met allerlei ‘American Games’: American football, baseball, kinn-bal, frisbee,… Het was een leuke en sportieve namiddag!

De werknemers van Thomas Cook, Neckermann en Jetair konden de voorbije weken gerust eens een dagje verlof nemen, want dit keer werden WIJ de beste touroperators! Tijdens de lessen W.O. stelden we elkaar enkele landen voor a.d.h.v. een PowerPoint: algemene gegevens van het land, de mooiste bezienswaardigheden, typische gerechtjes,… Na onze FANTASTISCHE spreekbeurten kreeg de juf meteen zin om op reis te vertrekken. Missie geslaagd, dus!

Er werd deze maand ook lustig geknutseld voor Pasen. In het berichtje hieronder las je al dat we een klasoverschrijdende activiteit deden, waarbij wij – samen met de jongens en meisjes van het 6de leerjaar – de juffen en meesters mochten zijn. Maar we knutselden ook zelf een paaskuikentje in onze klas! Voor tekst en uitleg kan je terecht in ons overzichtje hieronder. Veel plezier! 😉

Maart 5de leerjaar