1ste en 2de lj op schoolreis naar de Valkenier…

“Vol verwachting klopt ons hart…” nee nee niet voor de Sint, maar voor een spannende trip naar…Valkenburg, pretpark “de Valkenier”!
Na een supersnelle busreis, kwamen we om 10uur, 20 juni, aan in Valkenburg. Wat een volk was me daar aan het aanschuiven! Juf Marijke haalde de inkomkaarten en…om kwart na 10 waren we binnen!
Eerst gingen we samen naar ons “meetingpoint”, waar we onze rugzakken dropten, dan een verkenningstocht samen met de juf en de pret kon beginnen!
En of we pret hadden, de juffen zagen ons het eerste uur niet meer terug! We genoten van het reuzenrad, de paardjes, de springkastelen, de achtbaan, de safari-autootjes en het spookhuis, de vertelboom.
Het werd al snel tijd voor en hapje en een drankje en dan weer terug naar de attracties!
Na het eten waren de “zwanen” in trek, maar Sems tocht eindigde met natte voeten en Gloria en Maite bleven heel lang dobberen omdat ze niet zo makkelijk aan de wal raakten. Tibo vond de raket super(net Star Wars) en Femke en Lize genoten er ook volop van.
Liselot, Lennert en juf Marijke hadden wel wat schrik in het spooktreintje, hoor!
En dan werden de juffen bestookt met vragen als…”mogen we een ijsje kopen, mogen we iets uitdraaien, mag ik mijn centjes gebruiken…” en ja alle centjes geraakten op!
Juf Lieve deed een fotoronde door het park en zag en fotografeerde niks dan blije, genietende snuitjes! Werkelijk niemand verveelde zich! Zo’n rustige, lieve kindjes allemaal, iedereen genoot met en van elkaar!
Toen we rond half 3 verzamelden, waren er al een tijdje kinderen dichtbij de juffen aan het ravotten in het ballenbad en op het klimrek! Op de afgesproken tijd konden we in 1 2 3 vertrekken naar de bus! Wat een superkinderen hadden we bij(echt waar) en ruim op tijd en veilig waren we terug in Bommershoven!
De juffen hoorden regelmatig “wat een fijn pretpark”/ “dit is een super schoolreis”/ “komen we hier nog eens terug”…dus GESLAAGD!!!!